Jastučnice

Jastučnice koje dišu

Jastučnice, intimele ili kako god ih zvali posljednje su što dodirujete prije nego zaronite u san. S njom provodite najveći dio dana i dodirujete delikatnu kožu lica. Jastučnice trebaju komplimentirati nježnost vašeg lica, upiti kapljice znoja i pružiti vam dugotrajan osjećaj udobnosti. Merline jastučnice od damast pamuka najviše kvalitete upravo su takve.

Blaženka Š.
Bravo Merla! Kupila sam nekoliko posteljina, različitih i sve su posebne, ugodne i preljepe.
Irena M.
Kvalitetna i lijepa posteljina, jednostavna za održavanje, lako se pegla. Boja i dizajn su lijepi i profinjeni. Svakako bih svima preporučila. Odličan omjer cijene i kvalitete. Dostava je brza i sve dolazi lijepo zapakirano u posebne platnene vrećice. Jako sam zadovoljna i dostavom i samim proizvodima i sigurna sam da ću ponovno kupovati
Gabrijela V.
Prvo sam kupila jedan set, bila sam oduševljena kako se lako pegla i odmah naručila još jedan iz nove kolekcije. Boje su jako lijepe, a materijal je savršen i ugodan za spavanje. Na kraju sam naručila još dva kompleta. Napokon sam našla posteljinu po mom ukusu. Hvala Merla!

Registrirajte se za Merla newsletter

Prvi doznajte sve o našim novim kolekcijama, ponudama, prigodnim popustima te novostima vezanim uz uređenje i održavanje doma.