Jeste li već uočili novitete koji su ovih dana osvanuli na našem web shopu? Omiljeni proizvodi brojnih kupaca jednostavni su, ali efektni artikli iz MODULE kolekcije koja je obogaćena novim bojama i dezenima. Dio novog asortimana imate priliku istražiti i na Merla izložbenom prostoru na ovogodišnjem sajmu Ambienta koji se od 13. do 16. listopada održava na Zagrebačkom Velesajmu!

Merla izložbeni prostor pronaći ćete u sklopu Design Zone, a za vas smo pripremili i prigodni popust. Potražite nas i uvjerite se u nenadmašan osjećaj 100% damastnog pamuka, hrvatsku kvalitetu i dizajn koji će trajati godinama. Za posjetitelje smo osigurali i prigodnih -10% popusta tako da ne propustite obići Merla izložbeni prostor!

Što vas čeka u obogaćenom Merla asortimanu?

MODULE kolekcija sada dolazi u tri varijacije. Tu je i nova, limited edition serija Maslina u MODULE i FRAME kolekciji. Kolekcija Maslina dolazi u tri nijanse zemljanih tonova i pravi je jesenski odabir.

Noviteti vas očekuju i u BOUND asortimanu u kojem se posebno ističe vibrantna kombinacija u žutoj boji.

MODULE PURE

Module posteljina u bijeloj boji favorit je mnogih kućanstava, ali i profesionalaca diljem Hrvatske. Za one koji u svoju spavaću sobu žele unijeti malo boje, asortiman smo obogatili s čak 3 nove boje: tirkizno-plavom, toplom light mocha nijansom te raskošnom tamnoplavom.

MODULE STRIPE

Uzorak širokih pruga koji se postiže različitim smjerom tkanja pamuka u trenutku asocira raskoš, eleganciju i osjećaj dekadencije kakvu nude vrhunski svjetski hoteli. Stripe asortiman dolazi u ružičastoj, srebreno-sivoj, crnoj, tamnoplavoj i tirkiznoj boji.

MODULE DECO

Za ljubitelje uzoraka i tekstura, MODULE asortiman proširili smo i deco asortimanom koji vašu omiljenu pamučnu posteljinu pretvara u najupečatljiviji dio vaše spavaće sobe. Uzorci u deco asortimanu kreću se od ornamenata idealnih za ljubitelje art deco stila,  geometrijskih uzoraka koji se savršeno uklapaju u industrijski stil uređenja, pa sve do ženstvenih, shabby i retro komada koji nas podsjećaju na vrijedne i romantične setove posteljina naših baka.

Novi asortiman već je dostupan na web shopu. U njegovu kvalitetu možete se uvjeriti iz prve ruke – na Zagrebačkom Velesajmu gdje se do 16. listopada održava 49. izdanje međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije – Ambienta!

Posjetite Ambientu, pridružite nam se u paviljonu br. 5 i uživo razgledajte naš obogaćeni asortiman!