MERLA x Zagreb Design Week

U sklopu festivala Zagreb Design Week za vas smo pripremili ekskluzivnu ponudu u Teslinoj 5!

Tema ovogodišnjeg izdanja ZGDW je dizajn bez granica. Našim kupcima smo tim povodom omogućili da dizajniraju unikatni set posteljine iz majstorskih kolekcija HEM i FRAME.

Uz podršku našeg stručnog osoblja možete dati dizajnerski potpis svojem setu* vrhunske posteljine od 100% damastnog pamuka. Usluga koja je rezervirana isključivo za hotele s 5 zvjezdica, do 11. rujna dostupna vam je u showroomu, Teslina 5, Zagreb.

Odaberite boju posteljine koja će se savršeno uklopiti u vašu spavaću sobu te izaberite detalj koji će je dodatno naglasiti. Bilo da se odlučite za izvezene ukrasne linije HEM modela ili satenski obrub u kontrastnoj boji koji krasi FRAME kolekciju, ovaj put umjesto klasičnih crno-bijelih modela, na raspolaganju vam je više od 10 različitih boja ukrasnih detalja za mnoštvo kombinacija

Kako bi luksuzno iskustvo kreacije savršenog seta posteljine bilo potpuno, sa zadovoljstvom ćemo vas poslužiti i čašom pjenušca!

Merla Teslina 5

Osim u Teslinoj 5, za vrijeme trajanja ZGDW, možete nas naći i u Concept Storeu na lokaciji festivala u Akademiji likovnih umjetnosti (Ilica 85). Tamo ćemo vam sa zadovoljstvom predstaviti brend, naše tkanje i dizajn. Za posjetitelje festivala osigurali smo i prigodnih -10% popusta na sav redovni asortiman posteljina!

*Usluga personalizacije posteljine ograničena je na vrijeme trajanja festivala Zagreb Design Week, pa požurite!